Stockholm resa 5-6 januari 2024

Den 5-6 jan fanns det planer i klubben på att åka tåg till Stockholm för att plåta stadsmiljö, som omväxling till den fina miljön vi har här. Sex fotosugna killar(Staffan, Kenneth, Fredrik B, Timo, Per, Erik). Planen var att vi skulle gå upp i ottan och ta tåget. Men se det blev tji med det… tågen går ju på räls när de har lust… Nåväl efter ett antal förseningar, så kom vi iväg. Därpå rullade vi vidare som på räls till huvudstaden. Runt hörnet till stationen låg hotellet som var bokat, snabb incheckning, passade på att klämma en hamburgare i farten, innan första rundan tog vid. Man kan säga vi delade upp oss lite grand för att spana in lite trevliga fotoobjekt. Vi som kommer från landet fick se upp för alla hysteriska 08 som rusade fram i tillvaron. Det var dj-vligt kallt för att vara Stockholm neråt -20 strecket, fingrarna  blev ordentligt stela och kylan sög musten ur batterierna. Efter några timmar på eftermiddagen samlades vi på hotellet för att värma upp oss. Middag och nya tag med en kvällsrunda, sedan nattinatt. Mycket bra frukost på hotellet. En hel del av oss begav sig till drottninggatan för att ta lite motljusbilder i streetmiljö. En del tog egna turer runt stadens olika miljöer. 08 är helt hopplösa med sina leveransmopeder!! Återsamling för att ta tåget tillbaka hem, otroligt nog så avgick tåget i tid och vi kom hem som det var tänkt. Ett stort Tack till de som ordna, planerade resan som var perfekt 24-timmars resa med foto, och trevligt sällskap. Finns anledning att göra en liknade tripp igen!

Erik