Corona pandemin

På grund av corona pandemi så har vi varit tvungna att göra en paus
på våra fotokurser
Just nu ser det inte ut som vi skulle kunna återstarta kurserna under våren 2021.
Vi avvaktar utvecklingen av pandemin så får vi återkomma när vi kan återstarta.

Om fotoskolan

Studieförbundet Vuxenskolan och Fotoklubb Fornby erbjuder flera olika fotocirklar. Vi inbjuder till en studieupptakt i början av varje termin (datum och tid i kalendern!) på Fornby folkhögskola i Borlänge. Vi ser helst att alla intresserade kommer till upptakten. Det blir enklare att flytta tider och dagar, om det behövs, när man träffas. Se vidare i kalendern!

Naturligtvis kan du anmäla dig direkt till Studieförbundet Vuxenskolan Dalarna 0243-820 80, borlange@sv.se. Men den som kommer till upptakten har företräde.Vid upptakten presenteras våra olika cirklar, riktade till nybörjare och fortsättare. Du får tillfälle att se lokalerna och träffa kursledarna. Vi försöker “para ihop” deltagarna med respektive cirkelledare och dag. Allt för att utgångsläget ska bli så bra som möjligt för fotocirkeln. Kvällen avslutas med att varje cirkel träffas en stund tillsammans, för att forma kursens upplägg.

Sedan startar vi under hand studiecirklarna. Studiecirklarna följer på varandra vilket ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper eller hoppa med i en mer avancerad studiecirkel direkt litet senare under terminen. Skapa ditt eget “smörgåsbord”.De grundläggande cirklarna Ta bättre bilder, Svartvitt foto kan du komma till som du är, dvs. inga förkunskaper krävs (men du behöver en kamera som fungerar). Cirklarna Ateljé, Landskap, Natur och Komposition kan du gå om du har kunskaper i att hantera din kamera och vet hur du tar fram bilderna från den. I Photoshopcirklarna behöver du ha en datorvana också.


RABATTER

Student med CSN-kort 10%. Deltagare i fler än en cirkel: 10% rabatt på efterföljande cirklar.

FÖR MER INFORMATION & ANMÄLAN

Anmäla ska göras via blåmarkerad länk nedan på respektive kurs eller direkt till Studieförbundet.
Vid avanmälan eller förhinder kontakta Studieförbundet

Studieförbundet Vuxenskolan Dalarna
0243-820 80 eller
borlange@sv.se

Vårt utskick för terminen Fornby Affisch 2020 hösten