Våra kurser

Grundkurs 1
Start: vt 2024
Grundkurs 2
Start: vt 2024
Bildskapande
Start: vt 2024
Lightroom CC 1
Start: vt 2024
Lightroom CC 2
Start: vt 2024
Photoshop 1
Start: återkommer
Photoshop 2
Start: återkommer
Ateljekurs
Start: återkommer
Analogt foto med film
Start: återkommer
Bröllop och porträtt
Start: vt 2024
Fotografera Landskap
Start: återkommer
Naturfoto i Tunaskogarn
Start: vt 2024
Macrofotografering
Start: vt 2024
Berätta i bild
Start: återkommer
Mörker/nattfotografering Start: återkommer

Om fotoskolan

Studieförbundet Vuxenskolan och Fotoklubb Fornby erbjuder flera olika fotocirklar. Vi inbjuder till en studieupptakt onsdag den 24/1 2024 kl 19:00 på Fornby folkhögskola i Borlänge. Vi ser helst att alla intresserade kommer till upptakten. Det blir enklare att flytta tider och dagar, om det behövs, när man träffas.

Naturligtvis kan du anmäla dig direkt till Studieförbundet Vuxenskolan Dalarna 0243-820 80 , borlange@sv.se. Men den som kommer till upptakten har företräde.Vid upptakten presenteras våra olika cirklar, riktade till nybörjare och fortsättare. Du får tillfälle att se lokalerna och träffa kursledarna. Vi försöker “para ihop” deltagarna med respektive cirkelledare och dag. Allt för att utgångsläget ska bli så bra som möjligt för fotocirkeln. Kvällen avslutas med att varje cirkel träffas en stund tillsammans, för att forma kursens upplägg.

Sedan startar vi under hand studiecirklarna. Studiecirklarna följer på varandra vilket ger dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper eller hoppa med i en mer avancerad studiecirkel direkt litet senare under terminen. Skapa ditt eget “smörgåsbord”.De grundläggande cirklarna Ta bättre bilder, Svartvitt foto kan du komma till som du är, dvs. inga förkunskaper krävs (men du behöver en kamera som fungerar). Cirklarna Ateljé, Landskap, Natur och Komposition kan du gå om du har kunskaper i att hantera din kamera och vet hur du tar fram bilderna från den. I Photoshopcirklarna behöver du ha en datorvana också.


RABATTER

Student med CSN-kort 10%. Deltagare i fler än en cirkel: 10% rabatt på efterföljande cirklar.

FÖR MER INFORMATION & ANMÄLAN

Anmäla ska göras via blåmarkerad länk nedan på respektive kurs eller direkt till Studieförbundet.
Vid avanmälan eller förhinder kontakta Studieförbundet

Studieförbundet Vuxenskolan Dalarna
0243-820 80 eller
borlange@sv.se