Utflykt till Gyllberget

Vi samlas på parkeringen bakom Lidl lördag 12 oktober kl 09:30 för eventuell samåkning och gemensam avfärd. Jag kan ta ytterligare tre personer i min bil.

Vi vandrar från Gyllbergens parkering över berget till Dragbergsstugan ca 5 km. Under vandringen fotar vi natur och annat som ögat fröjdas åt.

I Dragbergsstuggan gör vi upp eld och fikar i stugvärmen. De som vill kan gå till näraliggande Dragbergsravinen för spektakulär fotografering i den smala ravinen. Vandringen åter till parkeringen sker först ner till en skogsbilväg och därefter vägen ner till parkeringen. Sammantaget vandrar vi ca 10 km i lugnt tempo. Jag bedömer att vi är åter i Borlänge ca 16:00.

Lämplig klädsel är oömma kläder (ev regnsäkra) och vattentäta skor eller stövlar. Rygga med sittunderlag, vatten, fika och gobullar och/eller gobröd.

Om det regnar den 12 oktober gör vi vandringen den 13:e och om det regnar även den 13:e så ställer vi in vandringen till nästa höst.

Anmäl deltagande till mig på E-post: timo_agaker@hotmail.com så vet jag hur många som deltar. Ange också telefonnummer så har jag dessa för säkerhets skull och vid ändring av vandringsdatum. Jag nås på tel: 073 64 67 998

Timo Agåker